Paralaksa tła

Jabłkowe racuszki we wersji fit

Śniadanie idealne – ryż na mleku kokosowym z sosem z mango
19 lipca 2017

Witajcie! Dzisiaj kolejny pomysł na proste w wykonaniu, lekkie i słodkie śniadanie :)

Placuszki, o których dzisiaj mowa, są lekkostrawne i bardzo aromatyczne, idealne na jesienne śniadanie. Dodatkowo, w trakcie smażenia w całym domu bajecznie pachnie cynamonem:) Zapraszam do stołu!


Jabłka obierz, usuń pestki i zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Dodaj resztę składników i wszystko bardzo dokładnie wymieszaj.Na patelni uformuj placuszki, smaż na wolnym ogniu z użyciem ulubionego tłuszczu, u mnie olej kokosowy.

Do posypania użyłam erytrolu zblendowanego na puder, ale można użyć syropu klonowego lub dowolnej ulubionej polewy. Smacznego ! :)

Jeśli spodobał Ci się mój wpis, podziel się opinią w komentarzu lub kliknij kciuka w górę na Facebooku. Przypominam również, że codziennie możesz podglądać mnie na instagramie :-)

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *